SYSTEMISCH KIND & GEZIN COACHING

Bij Praktijk Lavina nemen we een creatieve benadering in om jullie te helpen bij het verkennen van wat er echt speelt bij jou, binnen jullie gezin en het netwerk eromheen. Samen gaan we begrijpen hoe de problemen zijn ontstaan en hoe we samen tot oplossingen kunnen komen.

Onze creatieve training begint met gesprekken, zowel gezamenlijk als individueel. We onderzoeken de onderlinge communicatie, de rollen, patronen en verwachtingen van jou en binnen jullie gezinssysteem. We kijken naar hoe jullie met elkaar en met de problemen omgaan, en hoe jullie elkaar beïnvloeden.

Het doel van deze gesprekken is om elkaar beter te leren begrijpen, zodat jullie elkaar positief kunnen beïnvloeden en ondersteunen. Door deze diepgaande verkenning leggen we de basis voor een gezonde en constructieve dynamiek binnen jullie gezin en het bredere netwerk eromheen. Samen werken we aan groei, verbinding en welzijn.

BOKS COACHING

Wil jij meer balans ervaren en leren om beter in contact te zijn met jezelf?Wil jij weten hoe je jouw emoties beter kan reguleren?
Doen en ervaren, dat zijn de kernwoorden binnen ons 8-weekse bokscoaching traject.

Tijdens de boks coaching gaan we fysiek aan de slag en krijg je op een speelse manier nieuwe vaardigheden en inzichten aangereikt.
Door gebruik te maken van bokstechnieken en methodes krijg je inzicht in de patronen en automatismen die jou in de weg zitten. Je leert jezelf beter kennen én leert nieuwe manieren die je gelijk in het dagelijks leven kan toepassen.

Bewegen, boksen brengt je dichtbij je primaire stijl.

Je gaat bij jezelf reflexen herkennen. Voelen en ervaren wordt getriggerd door doen.Daarom dat we niet alleen gesprekstechnieken inzetten. Bewustwording ontstaat door ervaring, niet alleen door kennisoverdracht.

In een blend van doen en denken zetten we je stil, zodat je verder kunt. We helpen met je met kleine stappen in gedragsverandering.

Tarieven:

In 8 lessen van 45 minuten gaan we in deze training met fysieke oefenvormen, spel- en zelfverdedigingstechnieken aan de slag.

De kosten zijn €245,- per deelnemer, inclusief gebruik materialen.

Tarieven:
€245,00

Contact gegevens:
KVK:686107585
BTW: NL857519426B01