Over mij,


Welkom bij Praktijk LAVINA,
Deze kleinschalige praktijk wordt geleid door Jessica van Egmond, zij is een ervaren Systeem Therapeutisch Werker (i.o) en weerbaarheidstrainer met een passie voor het ondersteunen van gezinnen in tijden van rouw en verlies, en het versterken van veerkracht.

Jessica is gelukkig getrouwd, heeft hon "meneer Lucas" en 10 vissen en als moeder van vier kinderen van 2-3-5 en 15 jaar begrijpt zij als geen ander hoe uitdagend het kan zijn wanneer het leven niet helemaal loopt zoals gehoopt. Het is hard werken om jouw systeem (gezin) in goede banen te leiden als er iets vervelends is gebeurd.
Met meer dan 9 jaar ervaring in het begeleiden van ouders, kinderen en gezinnen, heeft ze zich gespecialiseerd in trauma, hechting en weerbaarheid, zowel op mentaal als fysiek niveau.

Jessica is bedreven in het werken met kinderen, ouders en gezinnen, evenals met leerlingen op scholen, en ze gebruikt creatieve en sportieve methoden om hen weer in hun kracht te zetten.

Een van de specialiteiten van LAVINA is het bieden van sportieve, creatieve en interactieve begeleiding aan kinderen en gezinnen die te maken hebben met hechtingsproblematiek, weerbaarheidsproblemen, gedragsproblemen, emotieregulatie en rouw en verlies. Door een combinatie van trainingen en methoden helpt Jessica om oplossingsgericht te (leren) denken en gewenste veranderingen te vieren.

Bij Praktijk LAVINA staat de focus op mogelijkheden en het creëren van een ondersteunende omgeving waarin groei en herstel mogelijk zal zijn. Als systeemtherapeutisch werker(i.o) brengt Jessica zorgen en hulpvragen in kaart en werkt ze samen met cliënten aan het realiseren van positieve veranderingen.

Kortom, bij LAVINA vinden we het belangrijk om samen met jou te werken aan jouw welzijn en/of dat van jouw gezin.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar herstel en veerkracht.

Samenwerkingen & kwalificatie


Gemeente Halderberge

Praktijk de Sleutel

Mentaal Beter

Praktijk Dialoog

Fierce & Fit

IDIK ambulante begeleiding

Contact gegevens:
KVK:686107585
BTW: NL857519426B01

OUDENBOSCH