Over mij,


Hoi wat leuk dat je benieuwd bent wie ik ben.
Ik ben Jessica 
Ik heb een nuchtere, maar betrokken aanpak.
Je hoeft bij Lavina niet te vrezen voor zweverig gedoe maar sta voor actie, directheid en soms tikje confronterend.

Vanuit eigen ervaring heb ik ervaren hoe lastig het is als je kind met een aangeboren letsel wordt geboren, hoe lastig het is als de maatschappij verder lijkt te draaien zonder dat jouw kind & gezin hierin (nog niet) mee kan.

Door zelf te zoeken naar mogelijkheden en kansen te creëren weet ik ook dat je zoon/dochter en het gezin kan groeien door positieve mindset en juiste begeleiding.

Daarmee is "LAVINA" ontstaan.

Van school uit heb ik de pedagogische opleiding gevolgd en de daarna opvolgende opleidingen & trainingen die ik heb gevolgd staan allemaal in het teken van het nog beter kunnen begeleiden van kinderen en gezinnen maar ook volwassenen.
Samen op zoek naar valkuilen en talenten. Daarvoor zet ik verschillende methodieken in die ongewenste patronen en factoren boven water toveren én laten zien en ervaren waar de talenten liggen.


De kracht van Lavina ligt bij sportieve/creatieve begeleiding voor kinderen & gezinnen met ASS, hechtingsproblematiek, gedragsproblematiek en zorgen voor ontspanning om in balans te komen en te blijven.

Samenwerkingen & kwalificatie


SKJ

Wij zijn als bedrijf SKJ geregistreerd.

Gemeente Halderberge

Praktijk de Sleutel

Mentaal Beter

Praktijk Dialoog

Fierce & Fit

IDIK ambulante begeleiding

Contact gegevens:
KVK:686107585
BTW: NL857519426B01

OUDENBOSCH